76964 76964 76964 76964 76964

Root Film PS4

Varenr: 147817
599,-
-+
Forventet til lager 16.05.2021

Root Film til PS4 er et spennende eventyrspill med elementer fra visuell roman-sjangeren. Følg Rintaro Yagumo mens han blir valgt til å være regissør for gjenoppstartede «Mysteriedramaprosjektet Shimane», en TV-serie som ble avlyst av ukjent grunn for 10 år siden. Hans begeistring for denne fantastiske muligheten blir raskt dempet når et forferdelig drap forstyrrer deres location-scouting.


Følg ham og en rollebesetning med unike og minneverdige karakterer mens de trekkes dypere inn i et spennende mysterium. Bli din egen detektiv mens du avslører sannheten gjennom etterforskende spillmekanikk, hvilket gir den visuelle romanens formel et nytt lag.

 

  • Vakkert håndtegnede illustrasjoner: Fra karakterdesign til miljøer vekkes Root Film til liv med nydelig kunst. Hver scene blir malerisk perfekt, med hårfine detaljer og en grundig kurert fargepalett.
  • Reis gjennom Shimane-prefekturet: Besøk flere steder som spenner over hele Shimane-prefekturet mens du prøver å finne ut sannheten om «Mysteriedramaprosjektet Shimane»!
  • Bli din egen detektiv: «Intuisjon»-funksjonen lar spillerne få tak i nøkkelord under samtaler i spillet. Når den er aktivert, avslører «Intuisjon» ord på skjermen som er essensielle for etterforskning og konfrontasjoner.
  • Konfronter mistenkte: Etter å ha samlet inn mange nok søkeord, kan du konfrontere mistenkte i «Max Mode» for å løse et mysterium. I denne kampspill-lignende konfrontasjonen må du sørge for at det er samlet inn mange nok bevis før konfrontasjonen til å lykkes med å bringe den mistenkte for retten.


Utgivelsesdato: 19. mars 2021


Les merSkjul
Vi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.