78376

Rainbow Six Extraction PS4

Varenr: 149218
699,-
-+
Forventet til lager 18.01.2022

Forhåndsbestill Rainbow Six Extraction og få Orbital Decay Bundle med følgende in-game bonuser:

 

  • Lion Orion Headgear
  • Lion Orion Uniform
  • Finka Orion Headgear
  • Finka Orion Uniform
  • Vaporized Weapon Skin
  • Crashlander Charm

 

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction til PS4 er et samarbeidsbasert taktisk FPS for 1–3 spillere. Sett sammen elitegruppen din med Rainbow Six-operatører for å sende raid ut i de uforutsigbare kontrollsonene og komme til bunns av mysteriene bak den dødelige og stadig større romvesentrusselen Archæns. Kunnskap, samarbeid og taktikk er dine beste våpen.

 

  • LED RAINBOW SIX-ELITEOPERATØRER I SAMARBEIDS- ELLER ENSPILLERMODUS: Velg blant 18 av Rainbow Six-operatørene som er best tilpasset for å overleve raidene. De ulike operatørene har et spesifikt sett med våpen, verktøy og evner som du må lære og mestre. Når oppdragene fullføres, vil operatøren gå opp i nivå og får bedre statistikk, tilgang til nye våpenalternativer og kraftige fordeler i kamp.
  • RISIKER ALT I UFORUTSIGBARE KONTROLLSONER: Med et utvalg av 12 unikt designede kart i fire regioner i USA, med prosessuelt genererte utfordringer, fiender, befestninger og økende vanskelighetsgrad, er farene uforutsigbare og i konstant endring. Jo dypere du kommer deg fra luftsluse til luftsluse, desto bedre blir belønningene, men troppen vil også møte på større risiko. De som ikke klarer å komme seg til uttrekningsstedet vil se at operatøren blir savnet i kamp, noe som gjør dem midlertidig utilgjengelig for fremtidige oppdrag. Den eneste måten å få tilbake en savnet operatør på er å sette i gang en redningsaksjon på en av underkartene, før parasittene tar helt over.
  • KJEMP MOT EN DØDELIG ROMVESENTRUSSEL I STADIG UTVIKLING: Chimera-parasitten og den utviklende Archæns er svært dødelige, tenkende organismer. Stå opp mot de 10 parasitt-erketypene, fra den nådeløse Spiker til den flyktige Tormentor og den tilkallende Apex. Overlev Sprawl, en strøm med selvbevisst parasittvev som sprer seg gjennom kontrollsonen, endrer økosystemet rundt deg og gir Archæns overtaket.


Utgivelsesdato: 20. januar 2022


Les merSkjul
Vi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.