Call of Duty Black Ops 3 PS4

Varenr: 125582
298,-
-+
Forventet til lager 31.10.2020

Call of Duty Black Ops 3 gir deg en Call of Duty historie du aldri har opplevd tidligere, med mulighet for å spill co-op med tre andre venner, en oppgradert versjon av flerspilleren som introduserer mange nyheter, og selvsagt en egen Zombie modus med sin helt egen historie.


EN CALL OF DUTY CAMPAIGN DU IKKE HAR SETT MAKEN TIL FØR!

- CO-OP KAMPANJE: Treyarch løfter det sosiale aspektet ved Call of Duty mange hakk ved å introdusere mulighet for å spille historiedelen co-op for første gang i seriens historie. Spill med opptil fire spillere online via det samme nettverket som brukes av flerspilleren og Zombies.
- CINEMATISK ARENA-GAMEPLAY: Black ops 3 er designet for co-op og gjenspillbarhet, og gir deg alle de episke cinematiske sekvensene Call of Duty-serien er kjent for, samt en ny "Open Arena" type gameplay som lar deg angripe de ulike situasjonene på forskjellige måter hver gang du spiller.
- KARAKTER-PROGRESJON: Hver spiller i historiedelen er nå fullt mulig å justere, fra våpen og tilbehør, til egenskaper og outfit, alle med et nytt progresjonssystem og et personlig armory for å vise frem prestasjoner. Dette gir en unik følelse når du spiller Call of Duty Black Ops 3 kampanjen!


FORBERED DEG PÅ EN OPPGRADERT MULTIPLAYER OPPLEVELSE!

NYTT BEVEGELSESSYSTEM: Med Black Ops 3 introduserer Treyarch en ny måte å bevege seg på, som lar spillerne sømløst flytte seg gjennom banen med stil, ved bruk av kontrollerte Thrust Jumps, Slides og klatreevner som lar deg løpe på veggene samtidig som du har full kontroll på våpenet ditt.
SKREDDERSYDD MAP DESIGN: Alle baner er designet med det nye bevegelsessystemet i tankene for å la deg få fullt utbytte av denne nye, spennende måten å tenke taktikk og manøvere mens du spiller.
SPECIALIST KARAKTERER: Black Ops 3 Multiplayer introduserer det såkalte Specialist-systemet, som lar deg oppgradere og mestre de ulike karakterenes evner og våpen. Sammen med våpen XP og tradisjonell XP har du nå tre ulike måter å gå opp i level online!


KJEMP MOT DE DØDE I EN HELT NY ZOMBIE HISTORIE!

- EN HELT NY SKREKKHISTORIE: Ingen Treyarch tittel er komplett uten et Zombies-modus. Black Ops 3 er intet unntak, og byr på en helt egen historie.
- XP PROGRESJONSSYSTEM: Black Ops 3 Zombies er den mest oppslukende og ambisiøse Zombies til dags dato, med et fullt XP progresjonssystem som gir dybde og gjenspillbarhet til det gameplayet Zombies fans har blitt vant med.

 

Utgivelsesdato: 6. november 2015


Les merSkjul
TilbehørVi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Tilbehør
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.