73664 73664 73664 73664 73664 73664 73664 73664 73664 73664

Empire of Sin Switch

Varenr: 144536
398,-
-+
Forventet til lager 30.11.2020

Empire of Sin, strategispillet fra Romero Games og Paradox Interactive, plasserer deg i hjertet av den nådeløse kriminelle underverdenen i Chicago under forbudstiden på tjuetallet. Det er opp til deg å lure, sjarmere og true deg til toppen av pyramiden og gjøre ditt ytterste for å bli der. I dette karakterdrevne, noir-inspirerte spillet havner du rett i de forrykende tjueåras glitter og glamour, alt mens du jobber bak kulissene i den organiserte kriminalitetens skitne verden.

 

  • Bygg opp et forbryterimperium: Skap et kriminelt imperium fra bunnen av ved å velge en gangstervirksomhet (som illegale drikkebuler, kasinoer eller beskyttelse av fagforeninger), og bygg opp et team av lojale gangstere til å kapre gatene for deg. Når du har skapt deg et navn, kan du forsterke posisjonen din ved å kapre rivalenes områder og legge flere lyssky virksomheter til repertoaret ditt.
  • Forsvar og utvid territoriet ditt: Hvis en konflikt skulle eskalere og gjengen din ser seg nødt til å ta affære, så er det klart for brutale, turbaserte trefninger. For å maksimere effektiviteten din i slike bataljer og sikre kontrollen din over byen må du rekruttere bøllene dine strategisk og skape sterke bånd innad i gjengen.
  • En levende, pustende verden: Utforsk gatene i tjuetallets Chicago mens du kommuniser med en lang rekke levende, pustende rollefigurer, hver med sitt eget liv som påvirker hvordan de forholder seg til det du gjør (eller ikke gjør). Smisk, legg press på, forfør, tru, eller drep dem for å få viljen din.
  • Bruk innflytelsen din: Dann eller oppløs allianser, bestikk politiet og driv handel på svartebørsen for å øke fraksjonsverdien din og utvide forbrytersyndikatet du har skapt. Men du må alltid holde fiendene nær og passe på at du har en muldvarp på innsiden og øyne overalt.
  • Ulike veier mot seier: Enten du tar deg til topps med vold, sosial innflytelse eller et ry som når ut over hele byen, finnes det ulike måter å bli konge eller dronning av Chicago på. Med ulike startvilkår og en stadig skiftende dynamikk innad i syndikatet vil to spill aldri bli like.


Utgivelsesdato: 2020


Les merSkjul
Vi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.