71885 71885 71885 71885

Overwatch Legendary Edition Switch

Inkl. 3 mnd Switch Online Abonnement

Varenr: 142773
398,-
-+
Forventet til lager 29.10.2020

Overwatch Legendary Edition til Nintendo Switch inkluderer en nedlastingskode til en digital versjon av spillet (ikke noe fysisk spill), samt 3 måneders abonnement på Nintendo Switch Online tjenesten. Merk at du må ha Switch Online for å kunne spille dette spillet.

 

Ta del i et stadig voksende univers bestående av uforglemmelige figurer, overdrevne våpen og krefter, samt eksplosive flerspillerkamper.  


Forvreng tiden, omgå fysikkens lover, og slipp løs et svimlende utvalg ekstraordinære ferdigheter i et hurtig, lagbasert skytespill som er blitt et kultfenomen.


Overwatch inviterer deg til å velge mellom et unikt utvalg helter:  en tidsreisende eventyrer, en kriger som svinger en raketthammer, eller en oversanselig robotmunk, bare for å nevne noen. Deretter kan du begi deg til de mange arenaene – det kommer stadig flere – for å kjempe i unike 6-v-6-bataljer.


Enten du går i strid i frontlinjen, dekker lagkamerater med energiskjoldet ditt eller støtter allierte ved å øke skaden de påfører, så er heltenes ferdigheter utviklet for å være effektive som en del av et team.


Dra av gårde for å beskytte hemmelighetene til det mystiske Temple of Anubis, hjelp en EMP-enhet trygt gjennom King's Row og mer – hele Overwatch-universet er din slagmark.

 

Utgivelsesdato: 15. oktober 2019


Les merSkjul
Vi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.