74477

Pictionary Air Brettspill - Norsk utgave

Varenr: 145345
408,-
-+
Forventet til lager 30.09.2020

Her er Pictionary Air, en hysterisk morsom måte å spille det klassiske tegnespillet på for hele familien! Tegn i luften, og se resultatet på skjermen i denne spennende nye varianten av spillklassikeren. Last ned Pictionary Air-appen til smarttelefonen eller nettbrettet for å gkomme i gang. I appen peker du kameraet mot personen som tegner, som vil dukke opp på skjermen på enheten sammen med tegningen sin. For å gjøre det ennå morsommere kan du sende bildene fra enheten din til TV-en via Apple TV, Chromecast eller en lignende strømmeenhet*.

 

  • SLIK SPILLER DU: Trekk et oppgavekort, ta Pictionary Air-pennen, og tegn i vei! Laget ditt skal forsøke å gjette hva som stod på oppgavekortet, ved å se på at du tegner i luften. Pictionary Air-appen (tilgjengelig for iOS- og Android-enheter) fanger opp det du tegner, så hold lysenden på Pictionary Air-pennen vendt mot kameraet til smartenheten. Poengsummen holder man styr på i appen. Det gjør det morsomt og enkelt å spille.
  • DU KAN MIME SAMMEN MED TEGNINGEN: Du kan mime sammen med tegningen din for å hjelpe laget ditt til å gjette riktig. Hvis du for eksempel tegner en ballong – hold i ballongsnøret! Hvis du tegner en hatt, tegn den slik at det ser ut som om du har den på hodet!
  • TRENGER DU MER TID TIL Å TEGNE? I Pictionary Air-appen kan du justere rundetiden og antall runder for å gi nybegynnerne eller de yngste deltakerne mer tid til å tegne. Selfie-modus lar deg tegne uten tidsbegrensninger, slik at du kan øve deg eller ha det morsomt på egen hånd!
  • TA VARE PÅ MINNENE: Uansett om du tegner, gjetter eller ser på, så er resultatet utrolig morsomt! Gjør opptak i appen underveis, og spill det av senere for å gjenoppleve moroa eller dele det med venner!
  • INNHOLD: Inkludert i spillet er en Pictionary Air-penn, 112 tosidige oppgavekort, en kortboks og instruksjoner. Ett Alkaline AA-batteri følger med.


*En kompatibel strømmeenhet er da nødvendig. Du kan sjekke om enheten er kompatibel på Pictionary Airs nettside.


Antall spillere: 2 lag (4+ spillere)
Alder: 8+
Spilletid: 30 minutter
Språk: Norsk


Les merSkjul
 Kundeanmeldelser
 
Kundeanmeldelser
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.