72673

QiYi Valk 3 ELITE Magnetic 3x3 Speedcube

Proff Rubiks Kube utviklet av Mats Valk

Varenr: 143556
599,-
-+
Forventet til lager 15.07.2022

QiYi Valk 3 er her nå endelig i den revolusjonerende ELITE "M" utgaven, med utskiftbare magneter og fjærer i 3 ulike styrker.

 

Magneter er foretrukket av mange speedcubere, da det hjelper på stabiliteten til kuben når man kjører en lavere tension, som kan være nødvendig for de aller raskeste tidene, samt at det hjelper mot overshooting og lock ups.

 

QiYi Valk 3 er en av verdens mest populære proffe speedcuber. En 3x3 "Rubiks Kube" cube som er utviklet i samarbeid med multi-verdensmester Mats Valk og QiYi MoFangGe. Kuben er brukt av mange speedcubere i verdensklasse, foruten Valk selv, tildligere verdensmester Patrick Ponce.

 

Størrelsen på kuben er 5,55cm på hver side, som referanse til tiden på Valks første verdensrekord, 5,55sekunder, denne rekoden sto i 2år, men Valk slo den selv senere med tiden 4,74 i 2016. Vekten er på 82gram.

 

Kuben er ekstremt rask, stabil, og med et hint av klikk i vridningen. Som alle speedcuber på markedet, må kuben "slites inn" før den oppnår sitt fulle potensiale. Valk har ulike tips på hvordan man kan justere fjæren, og følelsen ved ulike typer smøring til å bli perfekt til ditt ønske.


Les merSkjul
Vi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(2)
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.