Game of Thrones TCG The Card Game 2nd Ed

Second Edition

Varenr: 127648
368,-
-+
Forventet til lager 24.09.2019
Skriv anmeldelse

A Game of Thrones The Card Game Second Edition Kortspill er en ny utgave av det populære spillet der du opplever George RR Martins fantastiske univers slik du aldri har opplevd det! I de syv kongerikene strevet Great House of Westeros med å holde makten på Jerntronen. De elskede heltene, antiheltene, stedene og hendelsene i bøkene kommer til liv i dette fantastiske kortspillet. Spillerne tar kontroll over hvert sitt hus og forsøker å planlegge, slåss, konspirere, manipulere og bestikke seg til seier.

 

Second Edition skiller seg fra den første utgaven på en rekke områder, blant annet med deler av spillet som er fjernet samt nye elementer som er lagt til. Eksisterende nøkkelord har blitt kortet ned, og enkelte nye nøkkelord har blitt lagt til for å gi en mer interessant og essensiell interaksjon. Tidsreglene har blitt justert på, samt at utgaven har fått to nye fraksjoner å spille med.

 

Antall spillere: 2-4
Alder: 14+
Spilletid: 60-120 minutter
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her. Spillet har 234 kort, så du trenger 3 pakker til alle kortene.


Les merSkjul
TilbehørVi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Tilbehør
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Skriv anmeldelse