Assassins Creed RPG Legacy Brotherhood

Assassins Creed RPG Legacy Brotherhood

Varenr: 158090
389,-
Forventet til lager 30.07.2024
-+
Forventet til lager 30.07.2024

Assassins Creed Roleplaying Game - Legacy of the Brotherhood: Master Assassins er en samling inspirert av de mest elskede Assassins i Ubisoft-serien. På dens sider vil du finne avsnitt dedikert til de største hovedpersonene i sagaen, inkludert Basim fra det helt nye Assassin's Creed Mirage, hver med detaljert biografisk informasjon. Den inneholder også dusinvis av Adventure Hooks som bruker den samme informasjonen som inspirasjon, og en rekke Sequences basert på flere Edens brikker.


Fordyp deg i det legendariske Assassin's Creed videospilluniverset med Assassin's Creed Roleplaying Game. Spill gjennom tid fra moderne dager til den antikke verden, opplev ulike epoker og tolk karakterer fra kulturer rundt hele kloden. Kampen mellom Assassin Brotherhood og Templars er mer enn en kamp av list og sverd. Det er en konflikt mellom tyranni og fri vilje som påvirker menneskeheten selv.


Designet av Max Castellani og Andrea Macchi (Brancalonia, Inferno: Dante's Guide to Hell), sammen med Francesco Nepitello (Lex Arcana, The One Ring), gjenskaper Assassin's Creed Roleplaying Game trofast atmosfæren og settingen fra videospillet, i en cinematisk opplevelse som bringer sammen et team av moderne karakterer mens de synkroniserer med sine forfedre for å avdekke mysterier skjult i historien selv.


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser