Call of Cthulhu RPG No Time To Scream

Call of Cthulhu RPG No Time To Scream

Varunummer: 161625
389,-
Forventet til lager 2024-11-30
-+
Forventet til lager 2024-11-30

No Time to Scream inneholder tre korte scenarier til Call of Cthulhu-rollespillet. Hvert scenario er perfekt for en kveld med mystikk og skrekk, og er designet for å kunne spilles på rundt to timer.


Hvert scenario inneholder fire forhåndsgenererte etterforskere, slik at du og spillerne dine kan hoppe rett inn i handlingen. No Time To Scream er designet for bruk med enten Call of Cthulhu Starter Set eller Call of Cthulhu: Keeper Rulebook.

 

  • A Lonely Thread: Det er noe galt med professor Thomas. Dessverre visste du ikke det da du ankom den sjarmerende skogshytta hans. Klarer du å handle i tide for å redde vennen din? Eller vil en grusom hemmelighet fortære alle?
  • Bits & Pieces: Liket av en lege ligger ved siden av et obduksjonsbord, og liket han undersøkte, har forsvunnet! Det eneste sporet er et sett blodige fotspor. En djevelsk gjemmelek begynner - med blodige konsekvenser.
  • Aurora Blue: En gruppe agenter fra det amerikanske finansdepartementet foretar en razzia mot et ulovlig whiskydestilleri gjemt i Chugach-fjellene i Alaska.  Solen går ned ... og det er da de virkelig fæle tingene kommer ut for å spille.

Les merSkjul
Vi anbefaler også
Recensioner