Worms Battleground & WMD PS4

Worms Battleground & WMD PS4

Varenr: 142915
295,-
Forventet til lager 09.05.2024
-+
Forventet til lager 09.05.2024

Worms Battlegrounds & WMD Samlepakker til PS4 som inkluderer både Worms Battlegrounds og Worms WMD (Weapons of Mass Destruction).


Worms Battlegrounds: Worms Battlegrounds bringer venner og familier sammen i jakten på å forbedre seg, dominere verden og sende ut eksploderende sauer.

 

  • Dann klaner, kjemp mot verden: Slå deg sammen med venner og andre Worms Battlegrounds-spillere og lag en fryktet klan. Du kan designe ditt eget merke og forfremme andre spillere til ledende roller. Meld klanen på i ligaen og kjemp sammen for å klatre på poengtavlene. Ingen vil ha et tomt troféskap!
  • Bra enkeltspiller også: Historiemodus byr på mye variasjon ved å introdusere fysikkbaserte anordninger for første gang. Mange spennende maskiner krydrer spillingen, og gjør det å spille Worms alene mye morsommere! Enkeltspillerspill handler ikke bare om død og ødeleggelse, men også om å passere kinkige hengebroer og redde venner fra dødelige feller! Spilleren bruker mye mer tid på å spille, og mye mindre tid på å vente på at den kunstige intelligensen foretar sitt valg.

 

Worms WMD: Ormene er tilbake i sitt mest tilintetgjørende spill til nå. Med vakker håndtegnet 2D-grafikk, splitter nye våpen, introduksjonen av skapelse, fremkomstmidler og bygninger samt populære klassiske våpen og spillmekanikker – Worms W.M.D er den beste Worms-opplevelsen noensinne.


Kom deg gjennom 30 enspillerbaner med økende vanskelighetsgrad ved bruk av det store arsenalet bestående av nye og klassiske våpen. Bruk nye fremkomstmidler for å skape kaos blant fiendene, og bruk bygninger for å få et taktisk overtak mens du forsøker å dominere slagmarken!


Prøv deg på opptil fem motstandere i hysterisk altomfattende, taktisk ormekrigføring med opptil åtte ormer på hvert lag, enten i lokal eller nettbasert flerspiller – inkludert rangert spilling. Mos fiendene med Betongesel. Spreng dem i fillebiter med Hellig håndgranat. Angrip med hardt skyts fra helikopter eller kjør dem ned i bakken med stridsvognen. Med 80 våpen og verktøy til rådighet er dette Worms på sitt kaotiske beste!


Utgivelsesdato: 12. november 2019


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser