The Last Hundred Yards Vol 4 Brettspill Russian Front

The Last Hundred Yards Vol 4 Brettspill

Russian Front

Varenr: 158136
999,-
Forventet til lager 09.05.2024
-+
Forventet til lager 09.05.2024

The Last Hundred Yards Vol. IV: The Russian Front er det fjerde spillet i The Last Hundred Yards-serien. Det dekker viktige kampanjer og oppdrag fra andre halvdel av krigen i øst, og introduserer den russiske hæren i serien for første gang. En rekke oppdrag simulerer kampene i oktober 1943 i Ukraina nær Krivoi Rog, mens andre simulerer kampene under den russiske sommeroffensiven i 1944, Operation Bagration. Alle de viktigste russiske panservognene fra slutten av 1942 og fremover er dekket, i tillegg til noen tyske panservogner fra slutten av krigen.


Det unike med denne modulen er hvordan den russiske hærens oppførsel er modellert på taktisk nivå, spesielt mangelen på lokal kommando- og kontrollfleksibilitet og den generelle likegyldigheten til tap når de utfører sine oppdrag. Det er ingen tvil om at det å spille mot russerne vil kreve en annen tankegang. Utfordringen ligger i å forstå den russiske atferden som er modellert i LHY, og omsette den til solide taktiske anvendelser. Russerne trenger tall for å kompensere for sin lavere taktiske fleksibilitet, men "kvantitet har sin egen kvalitet", og de får som regel disse tallene. Selv om den perioden av krigen som modulen dekker, var preget av russisk initiativ, var det likevel mange tyske motangrep, og moduloppdragene inneholder mange tyske angrep mot det russiske forsvaret og omvendt. Et annet sett med nye taktiske utfordringer i modulen stammer fra det ofte mer åpne terrenget i Vest-Ukraina.


The Last Hundred Yards (Base Game) og Volume II (Airborne Over Europe) er kjernevolumer for resten av den europeiske LHY-serien. Spillere må derfor eie både bind I og II for å kunne spille den russiske modulen, Mission Pack 1 og fremtidige moduler i serien.


Antall spillere: 1-2
Alder: 14+
Spilletid: 60-240 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser