Call of Duty Modern Warfare Xbox One

Varenr: 141544
598,-
-+
Forventet til lager 21.11.2019
Skriv anmeldelse

Med Call of Duty Modern Warfare til Xbox One har innsatsen aldri vært høyere, når du tar på deg rollen som dødelige Tier One-operatører i en actionfylt saga som vil påvirke den globale maktbalansen. COD: Modern Warfare tar spillerne med på en utrolig rå, grusom og provoserende fortelling med uovertruffen intensitet som setter fokus på moderne krigføring. Spillet utvikles av studioet som startet det hele, Infinity Ward, og er en episk nyversjon av det mest ikoniske Call of Duty-spillet noensinne!

 

I den dramatiske enspillerdelen skyver Call of Duty: Modern Warfare grensene og bryter regler slik bare Modern Warfare kan. Spillerne vil engasjere seg i fantastiske skjulte operasjoner med en mangfoldig gjeng internasjonale spesialstyrker og firhetskrigere gjennom ikoniske europeiske byer og fiktive, høyspente områder i Midtøsten.

 

Men historien slutter ikke der. Opplev den ultimate flerspilleren med klassisk multiplayer action, eller slå deg sammen med venner og samarbeid i en samlig eliteoperasjoner som er tilgjengelig for alle ferdighetsnivåer.

 

Utgivelsesdato: 25. oktober 2019


Les merSkjul
Vi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Skriv anmeldelse
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.