NHL 19 m/ bonus PS4

Pre-order og få 5 Ultimate Team Packs

Varenr: 137778
598,-
-+
Forventet til lager 12.09.2018
Skriv anmeldelse

Forhåndsbestill NHL 19 til PS4 og få 5 Hockey Ultimate Team pakker (1 pakke per uke i 5 uker).

 

I NHL 19 til PS4 kan du spille på utendørsbaner og jobbe deg opp fra frosne dammer til store haller i gamle og nye spillvarianter. Konkurrer med og mot 200 av de største hockey-legendene noensinne, blant andre Wayne Gretzky. Opplev eksplosiv skøyteteknikk som gir bedre akselerasjon, høyere hastighet og bedre respons, drevet av det nyeste innen spillteknologi.

 

  • Legendene er her: NHL 19 presenterer over 200 legender fra forskjellige epoker i hockeyhistorien. Spill med eller mot sportens største spillere, som Wayne Gretzky. NHL 19 innfører også Hero Teams, som kombinerer de beste spillerne fra fortid og nåtid i fantastiske kamper mellom dagens superstjerner og fortidens legender. Du kan spille med Hero Teams i solospill og flerspiller; nå ligger alt klart til å spille med og mot de beste av de beste.
  • Eksplosiv skøyteteknikk: Den nye animasjonsteknologien Real Player Motion Tech er med i EA SPORTS NHL. RPM Tech leverer eksplosiv skøyteteknikk, som gir deg mer kontroll, raskere akselerasjon og bedre respons overalt på isen. RPM Tech kombineres med ny fysikkbasert kollisjonsteknologi som gjør alle sammenstøt mer realistiske, varierte og tilfredsstillende. NHL 19 ser bedre ut, har bedre kontroll og føles bedre, med to nye teknologisystemer som leverer en mer komplett opplevelse på isen.
  • Velkommen til kamp utendørs: Hockey går tilbake til røttene ved å ta med spillet ut på frosne dammer. For første gang i seriens historie kan du konkurrere utendørs i EA SPORTS Hockey League, NHL THREES, Play Now og den nye spillvariantene NHL ONES og Pro-Am. I NHL ONES konkurrerer du og to andre spillere i en 1-mot-1-mot-1-konkurranse. Vis frem ferdigheter og kreativitet uten regler, avblåsinger og grenser. Vinn for å gå videre til nye utendørsarenaer og bli kongen på haugen.
  • Uttrykk deg med nye tilpasninger: NHL 19 innfører over 900 nye justeringsmuligheter til spilleren din. Nå har du frihet til å uttrykke deg på isen som aldri før. For første gang kan du lage en unik look inspirert av utendørshockey med klær som hettegensere, jakker, parkaser, strikkegensere og masse annet. Uttrykk deg med tøffe design og farger som demonstrerer personligheten din. Med nye spillestilklasser og spilleregenskaper kan du tilpasse hvordan du spiller på isen. NHL 19 gir deg frihet til å lage og konkurrere med spilleren du alltid har hatt lyst til å være.
  • World of CHEL: World of CHEL er en utvikling av den populære spillvarianten EA SPORTS Hockey League, som innfører en felles fremdrift og et felles tilpasningssystem for spillere din i nye og gamle spillvarianter. Nå kan du få tilpasningsutstyr og bruke unike spesialiseringsegenskaper på figuren din som påvirker spillestilen i hele World of CHEL: NHL THREES Drop-in, NHL ONES, Pro-Am og EASHL. Det har aldri vært flere måter å tilpasse utseende, egenskaper og spillestil på.
     

Utgivelsesdato: 14. september 2018


Les merSkjul
Vi anbefaler også:Kundeanmeldelser
Vi anbefaler også:
Kundeanmeldelser
Skriv anmeldelse
66861
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.