Apex Construct PS4

Krever PlayStation VR

Varenr: 137040
298,-
-+
Forventet til lager 02.07.2018
Skriv anmeldelse

Reis til en fremtid i ruiner i Apex Construct til PS4, der nådeløse roboter vandrer et øde landskap følge av menneskehetens dumdristige eksperimenter. Mens disse syntetiske skapningene prøver å dominere nye jaktmarker, må du benytte deg av sansene og kampferdighetene dine for å overleve.

 

  • UTFORSK EN VERDEN I RUINER: Tre inn i en vakker, men farlig postapokalyptisk verden, der to mektige kunstige intelligenser kjemper mot hverandre i en langvarig konflikt. Som det siste mennesket i live vil du oppdage de mange hemmelige områdene og løse innviklede gåter, for å gradvis kaste lys over hva som førte til utryddelsen av nærmest alt organisk liv.
  • MESTRE EN RÅ KOMBINASJON AV BUE OG SKJOLD: Bruk et fleksibelt våpensystem med nøyaktighet uten like for bekjempe bredt spekter av kunstige livsformer, skapt av en mystisk enhet kalt Mothr.
  • DYKK INN I EN OPPLEVELSE SOM VARER: Fra den tilpassbare hjemmebasen din kan du spille hvilket som helst oppdrag på nytt for å finne skjulte stier du enda ikke har oppdaget. Bruk opptjente ressurser på å oppgradere utstyret og våpnene dine, og vis frem de hardt opptjente prestasjonene dine til andre eventyrere.


Apex Construct lar deg definere din egen optimale spillopplevelse: Ved å benytte deg av bevegelseskontrollene, har du bevegelsesalternativer som varierer fra sømløs teleportering til direkte bevegelser, inkludert å enkelt kunne snu deg rundt.


- "Apex Construct is the standard by which future VR titles will be judged" - VRFocus
- "One of the rare 'full' VR games" - Upload VR
- "The most realistic archery experience i have had in VR" - Thumb Culture


Utgivelsesdato: 8. juni 2018


Les merSkjul
TilbehørVi anbefaler også:Kundeanmeldelser
Tilbehør
Vi anbefaler også:
Kundeanmeldelser
Skriv anmeldelse
66120
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.