Yakuza Kiwami 2 Steelbook Edition PS4

Varenr: 136144
448,-
-+
Forventet til lager 25.03.2019
Skriv anmeldelse

Kjøp Yakuza Kiwami 2 til PS4 og få Steelbook Edition med eksklusivt stålomslag.

 

Yakuza Kiwami 2 til PS4. SEGA er stolte over å presentere Yakuza Kiwami 2, en av de mest populære historiene fra serien, i full HD til PlayStation 4.


Ett år etter «10 milliarder yen»-hendelsen kan Kazuma Kiryu endelig starte et fredelig liv sammen med Haruka Sawamura. Idyllen slår imidlertid fort sprekker når et drap kan utløse full krig mellom Tojo-klanen og Omi-alliansen. Kiryu, «dragen fra Dojima», må reise til Sotenbori i Osaka for å mekle mellom de rivaliserende klanene, men Ryuji Goda, «dragen fra Kansai», skyr ingen midler for å kunne gå til krig. I dette universet kan det bare finnes én drage.

 

  • DRAGENE TILHØRER DRAGON ENGINE – Yakuza Kiwami 2 er en gjenskapning av det opprinnelige Yakuza 2. Spillet er gjenoppbygd fra grunnen av med Dragon Engine, den samme motoren som ble brukt til å utvikle Yakuza 6: The Song of Life. Det betyr at du både får utsøkt grafikk og sømløse overganger (ingen lasteskjermer!) mellom kamper og når du går inn i og ut av bygninger. Dialog og filmsekvenser er spilt inn på nytt så tett opp mot originalen som mulig, samtidig som fordelene ved den kraftigste motoren noensinne i Yakuza-serien er utnyttet til det fulle.
  • STORSUKSESS OG MINISPILL – Kiryu har ikke ligget på latsiden, og verken kamp- eller fritidssansene er sløvet. Utfør en rekke brutale (og ustyrtelig morsomme) Heat Actions, og prøv deg på nye minispill som Golf Bingo, den opprinnelige arkadeversjonen av Virtual-On, Yakuza 0s mye omtalte Cabaret (der favoritten Yuki også er med!), Majimas forbedrede Clan Creator og til og med SEGAs beryktede Toylets!
  • AVSLØR SANNHETEN OM MAJIMA GORO – Denne gangen er det ikke bare Kiryu som trekker i trådene – fans av den gale hunden fra Shimano bør ikke gå glipp av den nye Majimasentriske delen, der Majima er spillbar figur og selvfølgelig tar i bruk sin trofaste dolk. Det kastes lys over hva han har opplevd i tiden mellom Yakuza Kiwami og Yakuza Kiwami 2.
  • EKSTREMOVERSETTING – Vi har gått over originalmanuskriptet til Yakuza Kiwami 2 med lupe og gjort vårt ytterste for at det japanske originalinnholdet skal bli gjengitt så presist som mulig. SEGA ønsker å tilby seriens engasjerte fans en best mulig Yakuza-opplevelse.

 

Utgivelsesdato: 28. august 2018


Les merSkjul
Vi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Skriv anmeldelse
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.