Greedfall PS4

Varenr: 141030
498,-
-+
Forventet til lager 15.11.2019
Skriv anmeldelse

Greedfall til PS4 lar deg utforsk ukjente landområder når du går i land på en øde øy fylt med rikdom, fortapte hemmeligheter og fantastiske vesener mens du sover blant magi. Vær med på å utforme skjebnen til denne nye verdenen mens du blir venner med eller bedrar ledsagere og hele grupper. Med diplomati, bedrag og makt blir du en del av en levende, utviklende verden – du kan påvirke utfallet og skape din egen historie.

 

  • Utforsk ukjente landområder når du går i land på en øde øy fylt med rikdom, fortapte hemmeligheter og fantastiske vesener mens du sover blant magi.
  • Vær med på å utforme skjebnen til denne nye verdenen mens du blir venner med eller bedrar ledsagere og hele grupper. Med diplomati, bedrag og makt bli du en del av en levende, utviklende verden – du kan påvirke utfallet og skape din egen historie.
  • Engasjer deg i en ekte rollespillopplevelse – fullfør oppdrag og objekter på mange ulike måter – gjennom kamp, diplomati, bedrag eller med listighet.
  • Fullstendig frihet i karakterprogresjon – spill som mann eller kvinne, tilpass utseendet og velg ferdigheter fritt.
  • Fordyp deg i en mystisk verden av magi – start på en storartet reise og avdekk gamle hemmeligheter som er beskyttet av overnaturlige vesener – en legemliggjørelse av øyens jordiske magi.


Utgivelsesdato: 10. september 2019


Les merSkjul
Vi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Skriv anmeldelse
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.