Dead Cells GOTY Edition PS4

Med DLC, nøkkelring og artbook

Varenr: 141894
348,-
-+
Forventet til lager 29.07.2019
Skriv anmeldelse

Dead Cells Action Game of the Year Edition til PS4 inkluderer hovedspillet og utvidelsen Rise to the Giant, samt en eksklusiv nøkkelring, en ny artbook og dobbeltsidig omslag med ny artwork.

 

Dead Cells til PS4 gir deg kontroll over et mislykket alkymistisk eksperiment der du prøver å finne ut hva som skjer på en viltvoksende og tilsynelatende forbannet øy i konstant utvikling. Udødelig men lamslått, er din siste utvei å ta over kropper for å kunne flytte deg, utforske... og sloss.


Men selv om du er udødelig, betyr det ikke at likene du besitter er det. Hver gang verten din blir ødelagt, blir du sendt tilbake til fangehullet for å finne deg en ny en og starte på nytt...


Opplev et Roguevania blandet med en sammenhengende verden, forgreinende veier og opplåsbare ferdigheter med den konstant adrenalinfylte trusselen om permadød. Ingen checkpoints. Enten overvinner du den siste bossen på ett forsøk eller så prøver du igjen. Men du beholder noe av fremgangen for påfølgende runder, nye opplåste veier, tilgang til nye nivåer, mutasjoner, evner og våpen.


Vanskelig men rettferdig kamp, raske kontroller, utfordrende fiender, og panikkrullen i nødstilfeller utgjør et følelsesladd action-spill.


Utgivelsesdato: 23. august 2019


Les merSkjul
 Kundeanmeldelser
 
Kundeanmeldelser
Skriv anmeldelse
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.