52734
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
123998   Mass Effect Andromeda m/ bonus PC Pre-order og få in-game bonuser
Se video av produktet her

Mass Effect Andromeda m/ bonus PC

Pre-order og få in-game bonuser

-+
448,-
Produktinfo

Forhåndsbestill Mass Effect Andromeda til PC og få eksklusive in-game bonuser, inkludert følgende:

 

  • Deep Space Explorer Armour: Kle deg opp i Deep Space Armor, og gjør deg klar for ytterkanten av Andromeda-galaksen.
  • Nomad Skin: Et unikt skin til Nomad som du kan bruke mens du utforsker nye planeter.
  • Multiplayer Booster Pack: Få en pangstart på samarbeidsspillet med en Booster Pack med 5x 50% Boosters (mootas umiddelbart, kun 1 per kamp).


I Mass Effect: Andromeda reiser du til Andromeda-galaksen, langt utenfor Melkeveien. Her leder dere kampen om et nytt hjem i fiendtlig territorium, der VI er romvesenene.


Spill som Pathfinder, lederen for et lag med eventyrere med militærtrening, i et spill med dype fremdriftsfunksjoner og tilpasningssystemer. Dette er neste kapittel i menneskehetens historie, og dine valg i spillet vil til slutt avgjøre om vi greier å overleve.


Ansvaret for menneskehetens fremtid hviler på deg, og du må spørre deg selv ... hvor langt er du villig til å gå?

 

  • Spill som Pathfinder: Stak ut din egen kurs i en farlig, ny galakse. Avdekk mysteriene i Andromeda-galaksen mens du oppdager frodige, fremmede verdener på leting etter menneskehetens nye hjem.
  • Mass Effect-universet du kjenner fra før: Led de første menneskene i Andromeda på desperat leting etter et nytt hjem. I dette nye kapittelet i Mass Effect-historien, treffer du og rekrutterer nye, interessante figurer i en storslått romsaga full av mysterier og galaktisk konflikt.
  • Kjemp som aldri før: Kjemp med Pathfinder-laget i kamper mot skremmende fiender og skapninger. Omgivelser som kan ødelegges, ny hoppeferdighet som sender deg høyere opp og nye våpen og biotics gjør kampene mer spennende enn noen gang før.
  • Spill på din måte: Tren opp en mektig helt med teknologi og fantastiske våpen og krefter. Med mer fleksibel fremdrift for ferdigheter og våpen kan du bruke spillestilen du foretrekker for å gjøre deg ustoppelig mot nye, mektige romvesenfiender.
  • Flerspiller: Velkommen til APEX-styrkene. Flerspiller i Mass Effect Andromeda plasserer deg i et klassebasert spill med lag på fire spillere. Spill sammen med opptil tre venner, ta dere av fiendene og beskytt interessene til Andromeda-programmet. Test ferdighetene dine i det nye oppdragssystemet. Fullfør utfordringer og nå mål mens du kjemper deg mot bestemte steder for å hente viktig informasjon og eliminere viktige mål. Få delt erfaring og ressurser som kan brukes til å tilpasse og oppgradere forskjellige figursett som passer spillestilen din.  Om du er hjemme eller på farten, kan du bruke den nye Strike Teams-funksjonen, som gir deg belønninger i solospillet eller i flerspiller.

 

Merk: PC-versjonen inkluderer ikke noen disk, kun digital kode for nedlasting via Origin.


Utgivelsesdato: 23. mars 2017