57460
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
128546  HyperX Cloud Revolver Gaming Headset PC Xbox One
Forrige bilde
128546  HyperX Cloud Revolver Gaming Headset PC Xbox One 128546  HyperX Cloud Revolver Gaming Headset PC Xbox One 128546  HyperX Cloud Revolver Gaming Headset PC Xbox One 128546  HyperX Cloud Revolver Gaming Headset PC Xbox One
Neste bilde

HyperX Cloud Revolver Gaming Headset PC

Xbox One

-+
1 249,-
Produktinfo

HyperX Cloud Revolver Gaming Headset til PC - Et lydbilde i studiokvalitet som gir deg et konkurransefortrinn!

 

HyperX Cloud Revolver har også et bredere lydspektrum som skaper dybde og bredde – for forbedret audiopresisjon. Få et konkurransefortrinn ved å høre motstandernes plassering enda mer nøyaktig, også når de er langt unna. Nyutviklede lydprofiler skaper en større lydscene som er perfekt til FPS og spill i et åpent miljø. I tillegg opplever du musikk som i en konserthall.


De har den særegne HyperX  memory foam og førsteklasses kunstlær som gir deg komfort til timevis med spilling. Høykvalitets, tett memory  foam med rød farge, slik at det er mulig å skille den fra konkurrentene, samtidig som det tilsier prisbelønt HyperX-komfort.


HyperX Cloud Revolver er utviklet i Tyskland, og har en robust stålramme som gir lang holdbarhet og stabilitet. Den avtakbare støyreduserende mikrofonen gir klarere stemmekvalitet og redusert bakgrunnsstøy, slik at man kan snakke med hverandre når man spiller.  Den er sertifisert av TeamSpeak og kompatibel med Discord, Skype, Ventrilo, Mumble og RaidCall.


Neste generasjons 50 mm drivere retter lyden inn i øret for presis lydposisjoner og ren, klar lyd med forsterket bass. HyperX Cloud Revolver er kompatibel med PC, Xbox One, PS4, Wii U, Mac og Mobil – det eneste hodesettet du trenger til både PC og konsoll.

 

 • Lydscene i studiokvalitet
 • Signatur HyperX memory foam med førsteklasses kunstlær
 • Robust stålramme
 • Avtakbar støyreduserende mikrofon
 • Neste generasjons retningsbestemte 50 mm drivere
 • Kompatibel med flere plattformer