Syberia Trilogy Switch

Varenr: 142735
348,-
-+
Forventet til lager 29.10.2019
Skriv anmeldelse

Syberia Trilogy til Nintendo Switch samler alle eventyrene til Kate Walker med Syberia 1, Syberia 2 og Syberia 3.

 

I Syberia 1 tar Kate Walker fatt på en reise som tar henne helt fra vest-Europa til de østlige områdene i Russland. Her vil du møte en rekke ulike personer og fantastiske steder mens du følger i sporene til Hans Voralberg, den geniale oppfinneren av roboter. Søket vil ta deg til den legendariske øya Syberia, helt nord på kontinentet, der de siste gjenlevende mammutene holder til, skjult for vår verden...

 

Syberia 2 fortsetter eventyret! Etter å ha reist rundt i Europa fra vest til øst på jakt etter Hans så setter Kate Walker ut på en ny reise, denne gangen til det fantastiske nord. Her vil hun møte villmarkens farer, religiøs fanatisme, og krypskyttere som forsøker å få kloa i de verdifulle elfenbensstøttennene til mammutene. Hva skjer med Kate og vennene hennes?

 

Den ubegrensede kreativiteten til Benoit Sokal fortsetter i Syberia 3, med fokus på et helt nytt eventyr. Etter å ha reist fra øya finner man Kate døende på elvebredden av Youkole-stammen, et nomadefolk som bruker sine vinterstrutser til å reise rundt. Landfast i Valsembor landsbyen må de finne en måte å fortsette reisen i et kappløp med sine fiender og uventede hindringer, for ikke å glemme Kates fortid som er i ferd med å innhente henne.

 

Utgivelsesdato: 31. oktober 2019


Les merSkjul
 Kundeanmeldelser
 
Kundeanmeldelser
Skriv anmeldelse
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.