Warhammer 40K Relic Brettspill

Varenr: 140299
778,-
-+
Forventet til lager 29.03.2019
Skriv anmeldelse

I Warhammer 40K Relic Brettspill skal spillerne ta rollen som mektige karakterer i Warhammer 40K-universet, og beskytter Antian Sector fra den visse undergrunn. Ved å fullføre oppdrag og bekjempe fiender får karakterene belønninger og erfaring, inkludert mektige gjenstander kjent som Relics (relikvier). Disse øker sjansen for å beseire ondskapen som ligger utenfor Warp-riftet.

 

Spillet er basert på det klassiske Talisman-systemet, der hver spiller ruller en terning før de flytter sin brikke det samme antallet på spillbrettet. Spilleren trekker deretter et eller flere kort for å se hva de møter, og setter karakteren sin opp mot farlige fiender, fantastiske fremmede og mer. Det ultimate målet er å konfrontere Kairos Fateweaver, det tohodete Oracle of Tzeentch i kamp om kontrollen over Lost Flagship of St. Antias.

 

Denne nye utgaven fra WizKids inneholder forbedrede miniatyrer, samt oppgraderte kort og tokens. Innholdet i standardutgaven er det samme som Premium, med unntak av at Premium Edition har malte figurer.

 

Antall spillere: 2-4
Alder: 14+
Spilletid: 180 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
 Kundeanmeldelser
 
Kundeanmeldelser
Skriv anmeldelse
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.