Star Wars Destiny Spark Of Hope Booster

5 tilfeldige kort + 1 terning pr pakke

Varenr: 141096
29,-
-+
Forventet til lager 27.05.2019
Skriv anmeldelse

Star Wars Destiny Spark of Hope Booster Pack er det åttende settet i den særdeles populære Star Wars Destiny serien, og inneholder 5 tilfeldige kort og en terning. Du får 3 Common kort, 1 Uncommon kort og 1 Rare eller Legendary kort per pakke. Boosterpakkene gir deg nye karakterer, støtte, oppgraderinger eller hendelser.


Spark of Hope fortsetter tematikken som ble introdusert i Convergence, med fokus på Subtypes, Downgrades og nye Plots som kan forandre din deckbuilding fullstendig! Se etter Red Villains kort som tømmer motstanderens hånd, et nytt sett med Moves og Masteries for Blue Heroes, nye Bounty Hunters for Yellow Villains og mer!


I hvert spill i Star Wars Destiny samler du et lite lag med ikoniske karakterer og kjemper mot fiendene dine ved bruk av terningene og kortene i deck'en din. Spilleren som står igjen til slutt vinner, men for å lykkes med å utmanøvrere motstanderen din må du vurdere alternativene dine nøye, og forbedre deck'et ditt med nye kort og terninger. Hvis du noensinne har lurt på hvem som ville vunnet en duell i Star Wars universet så er det ingen bedre måte å finne ut av det på enn i Star Wars Destiny.


Antall spillere: 2
Alder: 10+
Spilletid: 30 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
 Kundeanmeldelser
 
Kundeanmeldelser
Skriv anmeldelse
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.