The Crusoe Crew Brettspill

Varenr: 143356
288,-
-+
Forventet til lager 19.11.2019
Skriv anmeldelse

I The Crusoe Crew samarbeider du med de andre spillerne for å utforske øyer, løse gåter og finne rubiner, perler og statuetter som lar deg kjøpe gjenstander til neste session. Spillerne får hver sin grafiske novelle eventyrbok som fylles ut etterhvert som man spiller. Dette er den første av sitt slag, og er et fantastisk konsept som virkelig slo an på Essen Spiel 2019!

 

Hver spiller tar rollen som et av Robinson Crusoes fire barn - alle med sine spesielle talenter - og sin egen grafiske novelle-bok! Siden faren deres er syk er det dere som må lete etter skatter denne uken. Samarbeid og vær spesielt på vakt etter skjulte tall og veier som er unike for din karakter!

 

Eksempel: Du spiller som Neta. Du er veldig atletisk og kan komme deg inn på steder dine brødre og søstre ikke klarer! Ved første øyekast ser boken din lik ut som de andres, men det er et skjult tall i hjørnet på din bok. Ser du det? Dere kan alle se tallet 190 på pappas seng, men så du 199 som var på toppen av kakeboksen i skapet? Den er kun i Netas bok, så hun er den eneste som kan finne den! Bla opp til den siden i boken og vis resten av spillerne hva du har funnet!

 

Antall spillere: 1-4
Alder: 7+
Spilletid: 45 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
 Kundeanmeldelser
 
Kundeanmeldelser
Skriv anmeldelse
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.