Nanty Narking Brettspill

Varenr: 142956
888,-
-+
Forventet til lager 31.01.2020
Skriv anmeldelse

Nanty Narking Brettspill er et viktoriansk spill som gir deg bestselgeren til Martin Wallace i helt ny, oppdatert versjon! I denne klassikeren, som opprinnelig fant sted i et annet univers, drar vi til viktorianske London, som har vært utgangspunkt for så mange historier gjennom litteraturhistoriens løp. Spillet byr på ny artwork og premium komponenter, pakket inn i en fantastisk spillopplevelse for venner og familier.

 

Handlingen finner sted på et kart over London (spillbrettet), der spillerne plasserer ut sine følgere og bygninger gjennom å spille ut kort. Hvert av spillets 132 kort er unike, og bringer spillet til live med berømte karakterer (både ekte og fiktive) fra Londons historie. Reglene er relativt enkle: Spill ut et kort og utfør handlingen på kortet. De fleste kortene har mer enn én handling, og du kan velge å gjøre en eller alle handlingene. Noen kort lar deg også spille ut et ekstra kort, slik at du kan koble sammen ulike handlinger på en tur.

 

På begynnelsen av spillet trekker spillerne en hemmelig personlighet med spesifikke seiersbetingelser, så du vet aldri hva de andre spillerne må gjøre for å vinne. Løs dine oppgaver samtidig som du forsøker å forhindre motspillerne fra å vinne!

 

Antall spillere: 2-4
Alder: 14+
Spilletid: 60 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
 Kundeanmeldelser
 
Kundeanmeldelser
Skriv anmeldelse
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.