The Reckoners Brettspill

Varenr: 140286
1 138,-
-+
Forventet til lager 29.03.2019
Skriv anmeldelse

The Reckoners Brettspill er et spill basert på ungdomsromanen ved samme navn av Brandon Sanderson, og lar spillerne ta rollen som en av bokens hovedpersoner og samarbeide om å redde verden.

 

For 10 år siden ga en mystisk hendelse ordinære menn og kvinner overnaturlige krefter. De ble kalt Epics, men det viste seg at alle Epics ble korrupte av kreftene. I dag er byen som en gang gikk under navnet Chicago (nå Newcago) styrt av en allmektig Epic ved navn Steelheart. Ingen kjemper tilbake, med unntak av motstandsgruppen The Reckoners! Og der er her du kommer inn. Som medlem av Reckoners er oppdraget ditt å eliminere alle Epics.

 

I dette spillet skal du håndtere ressurser, bygge mektige komboer, lage taktiske planer med lagkameratene dine og samarbeide for å ta ned fienden. Klarer dere å ta ned Steelheart og hans Epics og redde byen?

 

Antall spillere: 1-6
Alder: 13+
Spilletid: 60-100 minutter
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her (du trenger 1 pakke til 35 kort) og her (du trenger 1 pakke til 31 kort).


Les merSkjul
Tilbehør  Kundeanmeldelser
Tilbehør
 
Kundeanmeldelser
Skriv anmeldelse
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.