The Artemis Project Brettspill

Varenr: 140281
608,-
-+
Forventet til lager 29.03.2019
Skriv anmeldelse

The Artemis Project Brettspill finner sted i fremtiden, nærmere bestemt i år 2348. Menneskeheten har i tiår jobbet med å skape levedyktige forhold på Europa, den frosne månen til Jupiter. Vannet under isen varmes opp av vulkanaktivitet og yrer av liv. Mat, mineraler, energi og leveområder venter på utforskerne satt til å lede ekspedisjonen.

 

Spillerne tar rollen som en av lederne for disse gruppene, og forsøker å bygge opp den mest suksessrike kolonien før spillet er over. Spillet vil utfordre deg med spennende spillmekanikker som terningplassering, ressurshåndtering og engine building.

 

Gameplay deles inn i seks runder, med hver runde delt inn i to halvdeler. I den første halvdelen skal spillerne etter tur plassere ut terninger på ulike steder på brettet. I den andre halvdelen skal de ulike regionene løses etter tur, og du får fordelene du har tjent som følge av terningplasseringen i første halvdel. Med smart plassering og forutseelse vil du samle mineraler som gir deg mulighet til å bygge en bedre koloni, energien din å drive den og kolonistene til å lede den. Hver runde vil gi uforutsette hendelser som skaper et variert gameplay.

 

Etter seks runder vil spilleren som har den mest suksessrike kolonien utropes til vinner!

 

Antall spillere: 1-5
Alder: 13+
Spilletid: 60-75 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
 Kundeanmeldelser
 
Kundeanmeldelser
Skriv anmeldelse
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.