53149 53149

The Hare and the Tortoise Brettspill

Et spill i Tales & Games serien

Varenr: 124399
248,-
-+
Forventet til lager 31.07.2020

The Hare and the Tortoise er et kortspill/brettspill der du vedder på dyret de har mest tro på fra det kjente løpet i Aesops fabeleventyr. En runde er slutt når tre av fire dyr har krysset mållinjen. Den som har flest poeng etter tre runder vinner spillet! Vinner av "Årets barnespill" på Golden Geek Awards 2014.

 

Det som på overflaten kan virke som er svært enkelt løpsspill viser seg å være et utmerket familiespill med fin balanse mellom flaks og taktikk. Det er grunnet de hemmelige veddemålene usikkert underveis hvem som egentlig leder og ligger bra an, og hvem som gjør det dårlig. Man blir også nødt til å finne måter å kvitte seg med uønskede kort på, uten å skade sin egen posisjon.

 

Spillet er god underholdning mens løpet pågår, og det er gøy for alle deltagerene til siste slutt. De store strategiske planene passer ikke her, men taktiske valg må gjøres hele tiden. I sin sjanger er dette et utmerket spill, og anbefales varmt. Gode solide komponenter og morsomme tegninger bidrar til spillets sjarm.


Antall spillere: 2-4
Alder: 7+
Spilletid: 15 minutter
Regler på Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her. Spillet har 91 kort, så du trenger 2 pakke(r) til alle kortene.


Les merSkjul
TilbehørVi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Tilbehør
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.