Metal Gear Solid Board Game Brettspill

Retail Edition

Varenr: 156554
1 469,-
Forventet til lager 30.09.2024
-+
Forventet til lager 30.09.2024

Metal Gear Solid: The Board Game bringer den kjære videospillfranchisen til bordet ditt! I dette samarbeidsspillet, designet av Emerson Matsuuchi og illustrert av Marco Checchetto, påtar spillerne seg rollen som sine favorittvideospillkarakterer og opplever spennende stealth-gameplay og intrikate historier. VR Mission-boken inneholder 6 uavhengige oppdrag som kan spilles når som helst med hvilket som helst antall spillere. For en ekstra utfordring kan spillerne også velge å oppleve Shadow Moses-kampanjen, der de spiller gjennom en 14-oppdragskampanje. Enten du er en veteran i serien eller en nykommer til Metal Gear Solid-universet, har dette brettspillet noe å tilby deg!

 

  • Ikoniske karakterer: I Metal Gear Solid: The Board Game tar spillerne på seg rollen som ikoniske karakterer fra videospillet, som Solid Snake, Meryl Silverburgh, Gray Fox og Hal "Otacon" Emmerich, og samarbeider for å fullføre oppdrag og beseire sjefene. Hver karakter har unike spillegenskaper og tilfører noe annet til laget: Snake fokuserer på stillegående nedtak, Meryl kan kamuflere seg og passere patruljer umerket, Gray Fox starter spillet med sine signaturvåpen som High-Frequency Blade, og Otacon har et unikt Hack-dekk kun tilgjengelig for ham. Med unike ferdigheter, passive evner og en rekke kjente handlinger, som å banke på vegger for å tiltrekke seg fiendens oppmerksomhet eller stillegående nedtak, vil hver spiller få en distinkt og engasjerende opplevelse ved å spille med de ulike karakterene.
  • Utstyr: Ved starten av hvert oppdrag velger spillerne et sett med klassisk utstyr fra videospillet for å ta med seg inn i oppdraget. Med en rekke våpen og utstyr spredt rundt i de ulike kampanje- og VR-oppdragene, kan spillerne utfordre seg selv til å tjene og permanent legge til flere gjenstander i inventaret sitt, noe som før eller senere kan vise seg å være nyttig for å komme videre i kampanjen, da oppdragene er utfordrende.
  • Stealth-spilling: Spillet handler om stealth, så karakterene må bruke dekning, snike seg rundt hjørner og lure vakter på intelligent vis for å unngå oppdagelse. Hvis de blir oppdaget, har karakterene ingen annen mulighet enn å gå i kamp, noe som kan være dødelig. De må gjemme seg i pappesker, snike seg over kartet, unngå fiendtlige patruljer og søke etter nøkkelobjekter for å fullføre oppdragene. Med et intuitivt patrulje- og alarm-system, er det enkelt å flytte patruljene, og stealth blir derfor i fokus for spillet, noe som opprettholder spenningen og spenningen i et snikende oppdrag.
  • Kampanje: Gjennom 14 unike stealth- og sjef-oppdrag følger Metal Gear Solid: The Board Game Snake og hans følgesvenner gjennom Shadow Moses-kampanjen i en progressiv historie som følger stegene fra videospillet. Utforsk dybden av Shadow Moses Island, avslør ny informasjon gjennom spionasje og avdekke sammensvergelsene som omgir denne våpenprøveøvelsen. Kampanjen for både Retail og Integral Edition av spillet vil inneholde de samme oppdragene og en progressiv kampanje, men kun Integral Edition er ledsaget av en grafisk roman som detaljerer hendelsene rundt oppdragene, og gir spillerne en enda mer engasjerende spillopplevelse.
  • Sjefkamper: Favorittbossene fra Metal Gear er tilbake på en stor måte! Ocelot, Cyborg Ninja, Psycho Mantis, Sniper Wolf, Vulcan Raven og Liquid Snake: hver av de 6 sjefene kommer med en unik mekanikk som spilles ut i deres egne dedikerte oppdrag. Annerledes enn stealth-oppdrag, må spillerne nøye planlegge sine bevegelser og samordne angrepene for å ta ned disse utfordrende fiendene. Hver sjef har sin egen kortstokk og har spesifikke angrep og svakheter som spillerne må oppdage og utnytte. Spillerne må bruke kløkt og utnytte alt i omgivelsene for å ta ned disse episke sjefene.


Antall spillere: 1-4
Alder: 14+
Spilletid: 60-90 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser