BattleTech Total Warfare Core Rules

BattleTech Total Warfare Core Rules

Varenr: 156403
539,-
Forventet til lager 30.09.2024
-+
Forventet til lager 30.09.2024

Det er det 31. århundre, en tid med endeløse kriger som raser over menneskehetens bosatte områder i verdensrommet. Når stjerneimperier kolliderer, avgjøres disse episke krigene av BattleMechs, 9 meter høye metalltitaner i menneskelig form som er bevæpnet til tennene med lasere, automatkanoner og dusinvis av andre dødelige våpen - nok ildkraft til å utslette hele byblokker.


Ditt elitekorps av MechWarriors fører disse kjempene inn i kamp, stolt hevende din fraksjons flagg høyt, med intensjon om å utvide makten og æren til ditt rike. Ved deres befaling er støtteenheter av stridsvogner, infanteri med kampstridsdrakter, romjagere og mer - kontrollert av dyktige MechWarriors som benytter dem for å oppnå den ultimate seier. Vil de bli legender eller glemte ofre? Kun din dyktighet og flaks vil avgjøre deres skjebne!


Total Warfare er produktet av mer enn tjue års spill-erfaring, og presenterer reglene for BattleTech-spillsystemet som aldri før. For første gang finner du alle reglene for ulike enheter som har direkte innvirkning på de dødelige slagmarkene i det 31. århundre, samlet i ett regelsett: fra BattleMechs til ProtoMechs, stridskjøretøyer til støttekjøretøyer, infanteri til romjagere og DropShips. Nøye sammenflettet og oppdatert, gir Total Warfare det mest detaljerte og omfattende regelsettet som noensinne er publisert for BattleTech - den perfekte følgesvennen for standard turneringsspill.


Total Warfare er den eneste regelboken du trenger hvis du spiller BattleTech. Den er ikke ment å lære opp nye spillere i spillet, men snarere å fungere som et oppslagsverk for de som allerede er kjent med spillet, samtidig som den introduserer flere teknologier og omfattende regler som ikke finnes i det grunnleggende bokssettet. Det innledende spillet i BattleTech-serien er BattleTech Beginner Box. Nye spillere bør skaffe seg det produktet før de begynner på dette. Konstruksjonsreglene for de ulike enhetene som presenteres i Total Warfare finner du i BattleTech TechManual.

 

Antall spillere: 2
Alder: 12+
Spilletid: 120 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser