Star Wars IA BT-1 and 0-0-0 Exp Imperial Assault Villain Pack

Star Wars IA BT-1 and 0-0-0 Exp

Imperial Assault Villain Pack

Varenr: 131047
239,-
Forventet til lager 30.09.2024
-+
Forventet til lager 30.09.2024

Star Wars Imperial Assault BT-1 and 0-0-0 Villain Pack er en utvidelse/expansion til Star Wars Imperial Assault Brettspill. BT-1 og 0-0-0 ble først introdusert i Darth Vader-tegneserien, og tjener Imperiet med en spesiell glede for ødeleggelser. 0-0-0 er en protokoll-robot spesielt utstyrt til å avhøre og eliminere fanger, mens BT-1 har nok ildkraft til å ødelegge en hel bataljon med soldater. Med sine unike evner vil du kunne inkluderer disse i ethvert Strike Team for Imperiet.

 

Uansett hvor Imperial Assault tar deg i Star Wars universet har Rebellene grunn til å frykte BT-1 og 0-0-0. Et nytt Agenda-oppdrag til kampanjen utfordrer heltene til å redde fanger fra et Imperisk avhørsfasilitet på Kessel, og du får et nytt skirmish-kart med to unike oppdrag som gir deg sjansen til å kjempe deg gjennom de vridde korridorene til Tarkin Initiative Labs.

 

Antall spillere: 2-5
Alder: 12+
Spilletid: 90 minutter
Språk: Engelsk
Utvidelse, krever hovedspill for å kunne spilles

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her (du trenger 1 pakke) og her (du trenger 1 pakke).


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser