Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
110767 Electronic Arts Brutal Legend (360)
Forrige bilde 110767 Electronic Arts Brutal Legend (360) 110767 Electronic Arts Brutal Legend (360) 110767 Electronic Arts Brutal Legend (360) 110767 Electronic Arts Brutal Legend (360) Neste bilde
Se video av produktet her

Brutal Legend (360)

-+
99,-
Produktinfo
 

Brütal Legend er det nyeste spillet fra Tim Schafer og Double Fine Productions, og er et tredjepersons action-eventyrspill fylt med slåsskamper, fantasi og historiefortelling, som garanterer en underholdende og moro spillopplevelse.

Brütal Legend forteller om historien til Eddie Riggs, den ultimate roadien. Roadien av alle roadier, Eddie, er den første personen man ringer når man trenger å stemme gitarer eller rigge i stand scener. Med en stor lidenskap for hot-rodere og et fotografisk minne av hvert enkelt cover på Heavy Metal-albumer, og tekstene til sangene albumet inneholdt, har Eddie alltid følt seg litt utenfor, som om han skulle ha vært født tidligere, da musikken var fortsatt i live.

En kveld blir Eddie rammet av en ulykke på scenen og slår seg bevisstløs. Da blodet hans dryppet ned på beltespennet, en gave fra faren hans, slukket blodet hans en eldgammel tørst som slukte ham inn i en verden som merkelig nok så kjent ut, en verden der alle Heavy Metal-album coverne Eddie kjenner til har kommet til live, en verden hvor den onde keiseren Doviculus og demon-hæren hans, The Tainted Coil, har gjort de gjenværende menneskene til slaver.

Motstanden, ledet av Lars Halford sammen med søsteren hans og den mystiske Ophelia, er langt fra hjelpeløse. Men de mangler noen som kan samle alle sammen; noen som kan organisere dem og lede dem i strid, hva de trenger er en roadie. Under Eddies kommando, en barbarisk styrke av hot-rodere, Marshall-forsterkere, lær og krom vil bringe denne oldtidsverdenen til Heavy Metal-tidene.

 • Hovedkjernen i Brütal Legend er klassisk action-gameplay. Fra slag på nært hold med The Seperator, den blodige, brede øksen til Eddie, til distansekamp med gitaren hans med navnet, Clementine, samt angrep fra hot-roden, The Deuce (også kjent som The Druid Plow), vil Brütal Legend gi en dyp, tilfredsstillende og underholdende action-opplevelse.
 • Brütal Legend-verdenen er inspirert av noen av de mest berømte album-coverne og tekstene gjennom tidene, og er en åpen-verden fylt med rikelige detaljer, fra fjell laget av gitarforsterkere til store blokker av V8-motorer som stiger fra bakken, og danner en helt unik verden som aldri før har blitt sett.
 • Med Jack Black som stemmen til Eddie Riggs, vil rollelisten til Brütal Legend inneholde stemmene til noen av de største Heavy Metal-stjernene, som Rob Halford i Judas Priest, Lemmy Kilmister i Motörhead, Lita Ford og mange fler.
 • Spill over nettet med Brütal Legends spillvariant for flere spillere, som kombinerer kamper med strategisk enhetskontroll-mekanikk. Spillerne vil få i oppdrag om å lede hæren sin i The Battle of the Bands, der den ultimate belønningen er overlevelse.
 • Du kan samle på “Lighter Tributes” gjennom hele verdenen og besøke The Motorforge, der du kan oppgradere The Separator, Clementine og The Deuce for å gjøre dem enda mer dødelige i slagmarken.
 • Tim Schafer er kjent for å skape grundig dybde og humor i figurene hans og er betraktet som en av spillindustriens ledende designere, og har skrevet klassikere som Full Throttle, Grim Fandango og PsychoNauts.
 • I Brütal Legend vil det følge med et musikkalbum som inneholder noen av de største Heavy Metal- og Rock and Roll-sangene noensinne satt sammen.

Copyright © 2014 Gamezone.no - All rights reserved Vis mobilshop Webshopen er levert av MultiCase™ Norge AS (3.14.8.33 )