44477
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
116083   Assassins Creed Revelations (PC)
Forrige bilde 116083   Assassins Creed Revelations (PC) 116083   Assassins Creed Revelations (PC) 116083   Assassins Creed Revelations (PC) 116083   Assassins Creed Revelations (PC) Neste bilde
Se video av produktet her

Assassins Creed Revelations (PC)

-+
248,-
Produktinfo

 
Når en mann har vunnet alle kampene og slått sine fiender, hva mer finnes det som han kan oppnå? Ezio Auditore må legge livet sitt bak seg i sitt søk etter svar, i søk etter sannheten.

I Assassin's Creed Revelations, går leiemorderen Ezio Auditore i fotsporene til den legendariske mentoren Altair på en reise med oppdagelser og avsløringer. Det er en farlig reise som vil bringe Ezio til Konstantinopel, midt i det ottomanske imperiet hvor en voksende hær av tempelriddere truer med å destabilisere regionen.

I tillegg til Ezios prisvinnende historie, kommer en raffinert og utvidet spillopplevelse for flere spillere tilbake med nye moduser, kart og rollefigurer som lar deg teste dine ferdigheter som leiemorder mot andre fra hele verden.

  • Få de livsfarlige ferdighetene til en klokere, mer effektiv og mer dødbringende Ezio. Du kan raskt eliminere motstanderne dine ved å bruke et nytt arsenal av våpen og ferdigheter, slik som forbedrede kamper mann mot mann og med kastestjerner. Opplev nye nivåer av skreddersydde spill med bygging av bomber og bruk den forbedrede ørnens synsvinkel for å overvinne fiendene dine og miljøet.
  • En kritikerrost opplevelse med flere spillere blir enda bedre med helt nye lagmoduser og det er suverent å se på det på nytt.
  • Du kan utforske de mest fjerntliggende delene av Animus mens du oppdager mysteriene i Desmonds fortid og får innsikt i hva fremtiden kan bringe.

Copyright © 2015 Gamezone.no - All rights reserved Vis mobilshop Webshopen er levert av MultiCase™ Norge AS (3.15.1.11 )